Οικογενειακή παράδοση

Για την οικογένεια του Organic Beez, οι μέλισσες και το μέλι είναι συνοδοιπόροι στη ζωή.

Ανατράφηκαν γενιές παρατηρώντας τον κόσμο της μέλισσας, φροντίζοντας τα μελίσσια κι απολαμβάνοντας τους καρπούς των προσπαθειών της κάθε χρονιάς.

 

Συλλέγουμε το μέλι του Organic Beez από τις μέλισσες μας, στη γη μας όπου επικρατούν τα θυμάρια. Στη Σύρο ο χρόνος ανθοφορίας είναι μικρός, το μέλι έχει το δικό του χαρακτήρα. Κάθε χρόνο οι καιρικές συνθήκες κυβερνούν και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα ποσοστά του γυρεόκοκκου, την απόχρωση του μελιού, το άρωμα και το σύνολο της γεύσης.

 

Παράγουμε το μέλι μας σεβόμενοι το οικοσύστημα του νησιού μας και τους εποχιακούς κύκλους της φύσης. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις πρακτικές της οικολογικής μελισσοκομίας, εξάγουμε το μέλι μας κατευθείαν με άθερμη επεξεργασία και το εμφιαλώνουμε στη μελισσοκομική μας μονάδα εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής. Έτσι προκύπτει το θυμαρίσιο Organic Beez με το ιδιαίτερο άρωμα και τη γεμάτη γεύση του θυμαριού, αλλά και τις πολύτιμες θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες του.

Η συσκευασία μας

το μέλι μας

Το Organic Beez είναι πιστοποιημένο οργανικό θυμαρίσιο μέλι από τη Σύρο. Με ποσοστό παρουσίας γυρεόκοκκου θυμαριού μεγαλύτερο του 80%...

Πιστοποιήσεις
Πιστοποιήσεις
Organic Beez το βιολογικό- οργανικό μέλι
Πιστοποιήσεις
Organic Beez το βιολογικό- οργανικό μέλι
Η συσκευασία μας
Πιστοποιήσεις
English language
Πιστοποιήσεις
English language
Η συσκευασία μας